Glasburkar med oändliga användningsområden!

dec 7, 2020

Originalet från USA, Ball Mason Jars, har tillverkat mångsidiga, praktiska glasburkar med lufttäta lock för frukt och konservering sedan 1884. Vi älskar att de passar lika bra till förvaring och konservering som till servering och uppläggning!

Den klassiska amerikanska glasburken Ball Mason Jar har i över 100 år använts för konservering samt som dricksglas över hela USA. Locken är 100% lufttäta – perfekta till förvaring, inläggningar, marmelader och sylter. De passar även utmärkt att servera drinkar, saft och annan dryck i. Varför inte använda dem som en personlig presentförpackning till mat, müsli eller praliner? Eller varför inte ställa fram dem direkt på bordet med en smaskig dessert i. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra med en glasburk – eller hur?! Enjoy!

Se våra produkter här!

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!