SOLCELLSLAMPOR.

maj 24, 2021

Smart och miljövänlig belysning, perfekt för både plånboken och miljön och tveklöst en smak av framtiden!

Solceller är något som bara blir mer och mer populärt i dagens samhälle. Solcellslampor är den perfekta trädgårdsbelysningen, de tillåter dig att spara energi och vara miljömedveten. Samtidigt som du skapar en vacker utomhusbelysning och förvandlar din balkong, uteplats eller trädgård till ett helt nytt rum. Använd solcellsbelysning för att skapa trygghetsbelysning längs med gångarna, så att du inte snubblar på kvällen. Det ger en känsla av att platsen är bebodd, även när du är på semester, vilket minskar inbrottsrisken. Bäst av allt är kanske att du inte behöver dra några kablar, det är bara att sätta ner lampan direkt i marken eller hänga upp den i ett träd!

I vårt solcellsortiment hittar du solcellslampor som tillför mys till din utemiljö. Välj bland vindspel, vindsnurror, gångbelysning och solcellslyktor!
Läs mer HÄR!

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!