SVENSKA HANDSTÖPTA LJUS.

sep 23, 2022

Vi brinner för genuint svenskt hantverk av absolut högsta kvalitet!
Finns det något bättre sätt att hälsa sig själv välkommen hem än att tända några ljus? Vi älskar handstöpta ljus. På ett ögonblick skapas en känsla av fest och glädje men även trygghet och tröst. Ingenting är så stämningsfullt som levande ljus när mörkret sänker sig.

Precis som alla andra påverkas och pressas vi av omvärldsfaktorer. Tyvärr kommer vi att behöva höja priserna på våra vackra svensktillverkade handstöpta ljus. Detta på grund av de ökade råvarupriserna (för stearin och paraffin), galna el-priser och höjda transport kostnader.

Tända ljus-säsongen är här så passa på att fylla era lådor innan vi höjer priserna den 1: a oktober.

LÄS MER & BESTÄLL HÄR

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!