VI ÄLSKAR ULL.

okt 18, 2023

100 % naturligt, förnybart och biologiskt nedbrytbart!
Ull är ett förnybart, klimatsmart naturmaterial som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Ull har goda egenskaper som gör att du inte behöver tvätta så ofta, vilket är bra för miljö och klimat. Ullen innehåller naturliga fetter och är i sig själv smutsavstötande och är naturligt eldresistent. Så vädra ofta, men tvätta sällan. För oss är det viktigt att ullen i produkterna vi säljer enbart kommer från uppfödare som tar avstånd från mulesing. Hos oss hittar du endast produkter av 100 % ren ull. Vi skulle aldrig drömma om att blanda ull med syntetfibrer! Tack vare det är våra ullprodukter också naturligt nedbrytbara och kan till och med komposteras. Du hittar alla våra ullprodukter HÄR.

Vi vill skämma bort dig lite extra med 15 % rabatt på alla ullprodukter.
Ange koden: ULL15 i kassan.
Erbjudandet gäller t.o.m. den 29:e oktober
Kan inte kombineras med andra rabattkoder & reavaror.
Du måste vara bosatt i Sverige.

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!