SVENSKA HANDSTÖPTA HERRGÅRDSLJUS. Hos oss hittar du ett brett färgutbud av herrgårdsljus från Ljusmannen!

apr 25, 2024

Att stöpa ljus för hand kräver stor skicklighet och gedigen yrkeskunskap. I våra handstöpta Herrgårdsljus finner du endast den bästa blandningen av stearin och paraffin. Tillsammans med rätt typ av bomullsveke brinner ljusen länge med en stor klar låga utan att rinna eller ryka. Ljusen är 38 cm långa och har en brinntid på hela 13 timmar. De ligger i fina presentförpackningar med 6 ljus i varje ask.

Till skillnad från flera andra företag har vi valt att inte höja priserna på herrgårdsljusen i år, allt för att försöka göra det lilla vi kan för att hålla inflationen i schack. Så du kan fortsatt köpa dessa hantverksmässigt stöpta matta ljus från oss för 139 kr per ask – upp till 40% billigare än hos våra konkurrenter!

Inför stundande kalas- och presenttider kan vi även med glädje meddela att vi har fyllt på lagret med flera nyheter från Ljusmannen. Vad sägs om Eukalyptus, Aprikos, Bruna och Duvblå

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!