JDOTS Konsult

Arbetsgivare med sinne för design och öppen för innovativa idéer sökes! 

Mitt namn är Johanna Pettersson och jag vill erbjuda er mina konsulttjänster inom mönsterkonstruktion, inköp, design och produktion.

Jag har arbetat som mönsterkonstruktör med produktions- och kvalitetsansvar sedan år 2001. Mitt yrke är oerhört stimulerande, roligt och intressant och jag älskar att arbeta pratiskt och att tänka ut logiska lösningar.

Jag är van att ta ansvar för utvecklingen och framtagningen av kollektioner, produktionsinstruktioner, graderingslistor, plagg- och detaljskisser, mönster, prototyper, kontakt med fabriker, avprovningar, öko-tex certifiering, samt kontroll/avmätning av prov och produktionsplagg. Min erfarenhet sträcker sig över såväl barnkläder som dam- och herrkläder samt underkläder.

Jag har även varit med och strukturerat upp arbetet och infört rutiner hur mönsterkonstruktörer, inköpare, assistenter och designers kan jobba tillsammans på ett effektivt sätt. Mina datorkunskaper är goda och förutom de vanligaste Office-applikationerna använder jag bl a Adobe Illustrator och InDesign. Självklart talar och skriver jag engelska obehindrat. Som person är jag ansvarsfull, välorganiserad, strukturerad och nyfiken på livet. På alla mina tidigare arbetsplatser har vi jobbat tätt ihop i olika team, något som passar mig eftersom jag är en lagspelare.

Kontakta mig om ni behöver hjälp i det dagliga arbetet eller on ni behöver hjälp under arbetstoppar eller semestertider.
Jag kan även hjälpa er med att bygga upp det bibliotek av mönster, måttlistor och graderingsscheman som behövs för en jämnare och effektivare produktion. Jag har F-skattsedel. Tveka inte – det lönar sig att syna mig i sömmarna!

Med vänlig hälsning

Johanna Pettersson
T 070-642 80 15
johanna@jdots.se

NÅGRA KUNDER JAG HAFT GLÄDJEN ATT SAMARBETA MED:

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!