SVENSKA HANDSTÖPTA HERRGÅRDSLJUS. Lin

aug 26, 2021

Nu fin våra populära Svenska Handstöpta Herrgårdsljus i höstens trendfärg Lin!

Finns det något mer påtagligt sätt att hälsa sig själv och sin gäst/er välkommen till hemmet än att tända några ljus?
Att stöpa ljus för hand kräver stor skicklighet och gedigen kunskap. I våra handstöpta Herrgårdsljus finner du endast den bästa blandningen av stearin och paraffin. Tillsammans med rätt typ av vekar brinner ljusen med en stor klar låga utan att rinna eller ryka. Varje förpackning innehåller 6 stycken handstöpta svenska herrgårdsljus.

Presenter & julklappar till kunder / anställda: Våra populära svenska handstöpta Herrgårdsljus är den perfekta presenten till alla! Finns i flera olika färger. Självklart slår vi in och skicka direkt till den du önskar. Kontakta oss på info@jdots.se så hjälper vi dig.

Läs mer & beställ HÄR

Skärbrädor

Nyheter & Erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
och få våra nyheter, erbjudanden och
tips direkt i mejlboxen!

Grattis! Du är nu en glad prenumerant!